Tre av era teorier

Vi har fått in många kommentarer från er läsare på sistone där ni delar med er av era tankar och teorier om serien, t ex vem A, Red Coat och Black Widow är. Det är sjukt roligt att ni skickar in era teorier, då vi tycker det är riktigt roligt att läsa! Här kommer tre olika teorier från några läsare som jag tyckte var riktigt bra.
 
Jomiis
Jag tror Toby är A, han har ju verkligen anledning till det och nu när han är polis har han lättare för sig. Här är några saker som kan göra honom till A, vi tar det från början:

- Han har blivit mobbad av tjejerna & fick skulden för att ha gjort Jenna blind.

- Kommer ni ihåg när Ali sa att Toby spionerade på dem.

- Han & tjejerna gick i skola tsm vilket gör att han vet mycket om dem där också, som tex om de blir inkallade kan han lätt skicka meddelande till dem som A, för han var i skolan & hörde när de ropade på dem.

- Att vara tsm med Spencer gör att han får lättare reda på saker om dem.

- Att vara polis gör att han lättare får reda på saker därifrån nu när de också vet om A.

- Hans tatuering "Free at last" är datumet då Alison försvann.

- Jenna sa en gång att de skulle passa sig för en de känner lr något liknande, (till Spencer?).

- Mrs.Grunwald sa att en av tjejerna blivit "rörd" av A.

- Han har setts som A, men skylde det på att skydda Spencer.

- Toby skickade detta till tjejerna "Mona played with dolls, I play with body parts".

- Hans mamma har suttit inne på Radly & bettet sig underligt, kanske fått Toby att också åka dit?

- Toby har en gång försökt döda Lucas.

- A åker skateboard, så gör även Toby.

- Toby ville inte att Spencer & tjejerna skulle åka & se Charles, utan han skulle göra det själv. Kanske han är Charles? Den med svarta luvtröjan kan egentligen vara vem som helst.
 
Anonym
Om Jason är 24 år och Charles föddes 15 månader innan Jason så betyder det att Charles är 25 år. Och vilka karaktärer är 25 år? Som jag vet (om jag inte ar helt fel) så är Melissa och Ian 25 år. Det är meningen att Ian är död men tänk om han lever och Ian är Carles? Eller om Ian har en tvilling? I avsnitt 5x25 så anordnar Charles en bal med samma tema som balen Melissa och Ian gick till för sju år sedan.
Jag kom bara att tänka på det. Kanske låter det en aning galet men, men.
Det är en av mina teorier, att Ian Thomas (eller hans tvilling) är Charles och Melissa är Black Widow.
 
Aurora
Jag och min bästis har en teori att Wren är A och Sara är Red Coat och Black Widow är Melissa. Vi vet liksom inte tillräckligt mckt om Sara så hon är helt klart misstänkt för att vara Red Coat. Hon kan inte vara A, det kan inte vara ngn som typ kommer in i Säsong 6. Marlene sa att vi hade sett personen innan, och jag tror det var innan säsong 6. Man får väll se vem det är. Tjejerna ser ganska chokerade ut i bilder från det avsnittet!
 
Fortsätt gärna att kommentera eller mejla era teorier till oss, så lägger vi upp dom nu när det närmar sig den stora sommarfinalen! Vi som bloggar kommer lägga upp våra egna teorier dagen innan avsnittet också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback