Intervju med Brendan Robinson (Lucas) om PLL och A

Hur chockad var du när A (typ) blev avslöjad?

Jag hade en liten idé om vem han var. Jag hade inte läst något av manuset och visste inte hur det skulle hända. Jag var verkligen imponerad av hur det blev - det påminde mig om "Saw" -filmer möter "The Mazerunner." Det var en nivå av spänning som vi aldrig riktigt haft tidigare.

Många fans var ganska upprörda när de insåg hur de avslöjade A - var det några utav dem som tog ut det på dig på Twitter?

Lite, men inte riktigt. Jag twittrade ett par hashtags och fick några "din b*tch" typ av svar, men ingenting riktigt dåligt. Vår fandom är så passionerad, vilket gör oss väldigt, väldigt, väldigt, väldigt lyckligt lottade - det är den enda anledningen showen har hållt på i så lång tid. Om ingen var intresserad, skulle ingen vilja titta. Om vi ger bort för mycket, då finns det ingen berättelse - om vi ger svaret direkt finns det ingenstans för berättelsen att gå. Det är så det är, men jag förstår vad vissa fans väntade sig. Vår show är ett mysterium och en thriller, och en sak vi verkligen lyckas med är att leda fansen ner denna väg av vändningar och vridningar.

 

Vem tror du är Charles?

En av teorierna som jag har hört, och någon jag tycker skulle vara riktigt intressant, är CeCe är Charles, att hon börjar livet som Charles och nu på grund av sin egen könsidentitet identifierar sig nu som CeCe. Det är en riktigt intressant teori, men jag vet inte om vår show någonsin skulle ta itu med något liknande. Det är ett stort diskussionsämne i media just nu, könsidentitet och transhistorier, men ja, jag vet inte om vi ska gå den vägen.

Av alla fem säsonger av PLL, 5 var den säsongen där Lucas syntes minst - kan du berätta för oss om vi får se mer av honom i säsong 6?

Det kan jag faktiskt inte säga! Jag vill inte avslöja något - jag vill överraska fansen. Marlene har sagt att i slutet av sommarsäsongen kommer du att veta svaren på den nuvarande 'A' gåtan, om Charles, Bethany och allt. Jag kommer att antyda att Lucas kommer att delta - men jag kan inte säga exakt hur.


En stor del av tiden Lucas spenderade på skärmen den här säsongen spenderades med Mona. Du och Janel Parrish är goda vänner i verkliga livet, så hur kändes det när du fick reda på Mona skulle "dö"?

På den tiden var vi alla under intrycket att Mona faktiskt var död, och hon skulle i stort sett vara den nya Alison - bara synas i tillbakablickar. Janel berättade att när hon fick reda på det, fick hon veta att hon fortfarande skulle kvar på showen. Jag var ledsen över det eftersom jag visste att vi inte skulle ha lika många scener ihop, så jag är glad att de beslutat att inte göra det. Det öppnar upp en helt ny uppsättning frågor - det finns helt klart en historia om vad som hände med henne.

Det finns en hel del par på "Pretty Little Liars" - vilken är din favoritship?

Det är lite roligt eftersom jag har fått höra av folket på ABC Family och vår sociala medier avdelning att vi inte ska välja, bara på grund av bakslag för fans, men jag ska vara lite snäll och berätta ändå, och det är Ella och Ezra. Tidigare under showen fanns det tider då det verkade som de två var på gång, och vi visste inte vad eller om något var på gång mellan dem, så jag säger Ellzra.

 

Läs hela intervjun HÄR!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback