Dagens frågor! Svara på så många du vill!Linns svar:
1. Emily
2. Mike(!!!!!)
3. Spencer eller Emily.
4. Shay Mitchell helt klart!
5. 1:a tror jag.
6. Spoby
7. Spoby
8. Mona
9. Jason
10. Skulle inte förvåna mig om det blev 10 stycken.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

1. Aria
2. Jason eller Toby
3.Emily
4. Shay Mitchell
5. 4:an
6. Spoby
7. Haleb
8. Mona
9. Jason
10. 7st


Svar: Tack för dina svar, roligt att läsa! :)
Pretty little liars Fanblogg

2015-04-16 | 16:17:02
Postat av: -S

Oj jag glömde att skriva -S på den första kommentaren

2015-04-16 | 16:18:38
Postat av: Hey

1. Det var Hanna tills hon förändrades
2. Tyler eller han som spelar Jason
3. Hanna/Spencer med Emilys kläder
4. Shay
5. 1:an
6. Emily & Maya (de passa bäst av alla)
7. Haleb
8. BÅDA, fast Jenna gjorde serien mer spännande
9. Jason
10. 7, de har de väl sagt?

Svar: Tack för dina svar!! Jo, de har sagt att det kommer en sjunde säsong, men det betyder inte att det inte kan komma fler efter det? :) - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-04-16 | 17:59:56
Postat av: Malin - MalinBelle.com

1. Lucy var hela anledningen till att jag började kolla på PLL & Aria har alltid varit min favorit. Inte bara för att Lucy spelar henne utan för att jag gillar hennes personlighet & hennes klädstil! Spencer är också min favorit!
2. Jag tycker faktiskt att mer eller mindre alla killar i serien ser bra ut på olika sätt. Men Toby & Ezra är mina favoriter av killarna som karaktärer/skådespelare så jag tror det blir dem. Caleb/Tyler är också snygg helt klart!
3. Aria eller Spencer, förmodligen Spencer. Inte bara för att de är mina favoriter utan jag känner igen mig mycket i dem, särskilt Spencer.
4. Åter igen, så tycker jag att alla ser bra ut, speciellt de 4 tjejerna! Men jag säger Lucy.
5. Oj. Svårt att svara på då jag gillar hela serien liksom, kan nog inte välja bara en säsong. Men jag kan säga att jag gillade att se alla lögnarna utan Alison & jag vill verkligen INTE att de ska bli vän med henne igen då hon har behandlat alla dåligt & hon är helt enkelt inte en bra vän. De fyra lögnarna ÄR bästa vänner & så som bästa vänner ska vara mot varandra & en så bra vän har Alison aldrig varit. Jag tycker att det är okej om de blir "vänner" igen, typ bekanta eller någorlunda bra vänner, men jag kommer verkligen inte gilla om hon blir en del av gänget igen. Jag blir irriterad bara jag tänker på det, haha.
6. Gillar både Ezria & Spoby!!!
7. Spoby!!!
8. Jag gillar faktiskt båda & båda ger en samma känslor; man vet inte om man ska gilla dem, ogilla dem eller tycka synd om dem. Nu har vi dock inte fått se så mycket av Jenna längre så därför väljer jag Mona då hon har en mycket större roll.
9. Jason! Jag gillar/gillade Andrew när han var den söta snälla klasskompisen men det senaste som man har fått se av honom + att de så gärna vill få honom att verka misstänkt på något sätt gillar jag inte. Jag är inget jätte fan av Jason men.
10. 7 eftersom det är det som har sagts. Men jag skulle inte tacka nej till fler! Kommer sakna serien SÅ mycket när den tar slut! :(

Svar: Jättekul att läsa dina svar!! :) - J
Pretty little liars Fanblogg

2015-04-19 | 16:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback