Varför Mrs. D?

Jag blev väldigt förvirrad i sista scenen av säsongsfinalen. Varför begravde A Mrs. Dilaurentis? Varför dödade han henne ens? Jag tror att Mrs. D visste något om A som A inte ville att hon skulle berätta så A ville få tyst på henne. Eller hur tänker ni?
 

Kommentarer
Postat av: niva

mrs Dilaurentis visste väll vem som kastade stenen i Alis huvud?

Svar: Japp det skulle jag tro. Men frågan är varför hon blev dödad just i det avsnittet igår och inte precis efter natten Ali försvann? Så förvirrande!
Pretty Little Liars Fanblogg

2014-03-20 | 16:19:55
Postat av: Alicia

Kollade alldeles nyss igenom sista avsnittet i säsong 4 och de två första i säsong 5. I säsong 5 avsnitt 2 så hittar dom ju Alisons mamma, vet ni vem som begravde henne eller var det A - som igen vet vem det är? Undrar bara varför, precis som du sa. Varför inte dagen efter Alison försvann för hon vet ju vem som slog henen med stenen men varför efter så lång tid och dessutom så undrar man ju vad det har för sammanhang med att Alison blev begravd och sedan hennes mamma?! Många tankar och frågor men hoppas bara på att någon kan besvara någon av dem. -A

Svar: Hej! Ja, det var A som begravde henne så man har ingen aning om vem som gjorde det. Och ja, jag håller med dig, det är lite knasigt om varför A väntade så länge med att begrava henne. Det är många konstigt och kluriga frågor som jag också hoppas någon kan besvara! Jag tror vi borde få veta framöver varför hon blev begraven om det var i samband med Alison eller så, annars känns lite lite konstigt!
Pretty little liars Fanblogg

2014-11-18 | 18:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback