70 anledningar till att Aria kan vara A

 
Nja... jag vet inte om jag blir så övertalad. Kan Aria verkligen vara A?

Kommentarer
Postat av: Malin - MalinBelle.com

Hmm... Njae. Att man får se Aria göra "sssh" i introt tror jag är för att hon på något sätt verkar som seriens huvudperson även om det handlar om alla tjejerna. Eftersom det var Aria som flyttade tillbaka till Rosewood & serien började med henne & det var tack vare henne som de blev vänner igen, så jag tror att det är därför man får se henne lite som en huvudperson i introt. Sen att hon skulle skada sin familj & sina vänner frivilligt, även om hon skulle ha någon störning, verkar lite långsökt faktiskt. Men det vore ju en bra twist förstås då hon är den minsta till storleken & därför känns extra oskyldig, men njae... Aria (eller Lucy Hale) var hela anledningen till att jag först kollade på serien när den hade premiär & hon är fortf min favorit (tillsammans med Spencer, men gillar alla tjejerna :)) så jag hoppas verkligen inte att hon är A & det skulle vara så konstigt om hon skulle vara det. Jag tror absolut att A är någon de alla känner men att det skulle vara någon av tjejerna själva känns faktiskt lite för mycket, det skulle ju förstöra hela deras fina vänskap som man har fått se under seriens gång.

Svar: Tack för dina tankar! Jag håller med dig faktiskt. Känns lite överdrivet på något sätt om Aria skulle vara A. Bara overkligt och det skulle inte riktigt hänga ihop. Jag tycker alla dessa anledningar på videon är lite långsökta, men det är klart att det hade gjort serien sjukt dramatisk om hon var A!
Pretty Little Liars Fanblogg

2014-03-06 | 22:57:03
Postat av: Maja

Jag blir väldigt övertalad! Det finns så många anledingar till att hon kan vara -A. Men det skulle verkligen besvika mig, det skulle kännas lite konstigt om producenterna gjorde så att hon är "head A".

Svar: Jag håller med. Skulle bli lite "överdrivet" om hon var A..
Pretty Little Liars Fanblogg

2014-03-08 | 16:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback