Teori om Alison vs. Vivian

Vi vet inte om författarna till serien faktiskt kör på tvillingteorin. Men när Alison träffar Cyrus på slutet av 5x10 så känns det som en annan tjej än hur Alison brukar vara mot Tanner för att bekräfta att det var den källaren. Alison med peruken (Vivian Darkbloom) är den onda tvillingen, medan Alison DiLaurentis är den snälla tvillingen. Jag tror att de båda är medvetna om att den andra finns, och att Vivian kan vara A. 

 

 

Vivian var den som var "vänner" med lögnarna tidigare. gick på Rosewood och retade alla människor, medan nu när Alison kommer tillbaka så har hon tagit hennes plats och är inte alls samma person, som nu måste "bevisa" att hon är den riktiga personligheten av Alison. Vivian försöker nu förstöra för Alison och bryta upp gruppen. 

 

Men sedan kom jag ihåg att man såg Ali prata med Cyrus i 5x05 och att hon såg ut som den "förra" Ali (Dock så måste vi tillägga att hon är rätt elak som Alison brukade vara och hon säger "Är det här en dejt?" när hon ser Aria och Ezra tillsammans.) Så att hon pratade med Cyrus betyder att det inte var den onda tvillingen i slutet av 5x10, då hon redan haft kontakt med honom förut. Så antingen är hon bara bra på att spela, eller så har hon två olika personligheter.


Hämtad från Tumblr.
Vad tycker ni om teorin? Jag tycker att den håller ganska bra, men att den kanske inte är precis så som denna person har gjort en teori om. Men någonting konstigt är det med att Alison är Vivian ibland. Man har inte riktigt fått veta mer än att hon försöker gömma sig genom att vara en annan person.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter faktiskt rätt så hållbart!

2014-08-19 | 14:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback