She will be back!

Ojoj, vilket avsnitt, helt galet hur en serie kan få en att sitta på helspänn! Det känns jättetråkigt att Mona blev mördad, men ta det lugnt, hon kommer att komma tillbaka i återblickar och hon finns med redan i julavsnittet. Hur tänker ni kring hennes död? Vem var det som kom in och dödade henne, tror ni att det var Ali eller har ni någon annan idé? Personligen tror jag inte att Alison var den som gjorde det då människan som gick in hade kortare hår och sen vet vi ju att hon inte brukar göra saker som kan få henne i trubbel på egen hand.

Kommentarer
Postat av: Agnes

Jag tror kanske Cece mördade henne. Kanske är Cece A och hon har en tvilling som är då Bethany Young (som Melissa begravde). Och Melissa trodde hon begravde Alison men det var bethany young och det var därför man såg Cece (som egentligen var bethany young) med en gul tröja samma natt (vet inte varför hon hade en likadan som Alison), för filmen där man såg Melissa begrava Någon (antagligen bethany) så hade personen (antagligen bethany) en gul tröja och det kan inte vara Cece för hon lever ju. Eller varför skulle annars både Cece, Bethany (personen Melissa begravde) OCH Allison ha likadana tröjor (3 personer). Förstår ni teorin? Vad tror ni?

Svar: Förstår hur du tänker och tycker att det låter som en rimlig teori. Om Cece är A, varför skulle hon då ha velat döda Mona tror du? :)
Pretty little liars Fanblogg

2014-08-27 | 22:31:08
Postat av: Jomiis

Ha! Jag visste att det var Mona!!

Svar: Bra gissat :)
Pretty little liars Fanblogg

2014-08-27 | 23:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback