En bra teori.

Ali var riktigt rädd för någon som blackmailade och hotade henne, så det blev helt enkelt för mycket. Så hon berättade för en vän, och vem är inte smartare att berätta för än Spencer? Spencer kom upp med en plan och valde att fejka en död för Ali. Natten hon försvann hjälpte Spencer henne ut från stan och många personer hann stöta på henne under kvällen för att kunna komma ihåg hur hon såg ut, vad hon hade på sig osv. Spencer kom sedan tillbaka till ladan och berättade för de andra att Ali var borta. Det kan vara av denna anledning hon var så lugn. 

Ali blev nu tvungen att sköta resten själv och hitta någonstans att bo. Planen var att stjäla en kropp som dött på ett speciellt sätt, lika stor som Ali och sedan gräva ner den i ett år så att man inte längre kunde urskilja  vem personen var. Och vad jag har hört så gör inte polisen DNA-test om en familjemedlem känt igen personen, exempelvis genom hennes gula tröja. 

Förmodligen hittades då denna kropp av någon som fick hjälp av Wilden, som förstod att det inte var Ali. Wilden försöker nu undersöka allting på egen hand eftersom att han vet mer än de andra poliserna och nu börjar A jaga tjejerna. A vill inte döda dem, utan bara skrämma dem rejält så att de kan få reda på vart Ali är, eftersom att de tror att tjejerna vet det. Och nu är Wilden död eftersom att han själv försökte bränna tjejerna inne, och det var inte en del av planen (att döda någon), så A dödade honom istället. I säsongsfinalen säsong 3 får vi se den riktiga A. Det måste vara Courtney! Hon är den enda med motiv att vilja göra Ali illa, sedan hade hon menatala problem också. Det känns troligt om vi baserar det på berättelsen Ali sa i halloweenavsnittet. Det är också därför blev så himla förvånad när hon såg red coat, och att det såg ut som Ali. Hon visste inte om hennes tvilling, det var en familjehemlighet. 

Jag tror nu att Alison gömmer sig i Ravenswood tillsammans med kvinnan. Det finns också logik i detta, då Mrs. DiLaurentis är så glad - för att hon vet att Alison lever. 

Kommentarer
Postat av: Malin - MalinBelle.com

Det där är faktiskt en bra teori... Vi vet ju alla hur smart Spencer är så det här skulle kunna ha hänt. Jag vill dock inte tro att hon hade något med det att göra, vill gärna tro att ingen av tjejerna hade något med det att göra. :) Men lite skumt är det faktiskt att Spencer alltid vaknar först varje gång de varit tillsammans. Eller så är det bara för att vi ska misstänka henne. Och som Melissa sa, att hon bara velat skydda Spencer hela tiden. Kanske vill hon skydda Spencer för att hon vet något om Spencer (kanske att hon hjälpte Ali) och därför vill skydda henne från A så att A inte går efter Spencer.

Jag hoppas dock verkligen att ingen av tjejerna har något att göra med A. :)
Vad har ni personligen för teorier om A btw? Ni kanske kan göra ett inlägg om det?

2013-07-25 | 02:03:38
Postat av: ♡ ELSA ♡

Åh den där teorin var riktigt riktigt bra!!

2013-07-29 | 14:21:00
Postat av: ♡ ELSA ♡

Får jag kopiera den här texten?

2013-07-29 | 14:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback