Synopsis för Halloween avsnittet + Ravenswood premiären - SPOILER

ROSEWOOD
I den speciella Halloween avsnittet av "Pretty Little Liars," titeln "Grave New World," kommer Aria, Emily, Hanna och Spencer "krascha" Ravenswood Founders Day firande efter att hitta en ledtråd till A's nya lya att Ali faktiskt kan vara vid liv. Klädd i sina finaste Edwardian slitage, går tjejerna till den läskiga kyrkogården för att hitta Ali innan "A" kan. Men om Ali är verkligen levande, kunde lögnarna ha ledat "A" direkt till sin vän utan att veta det? Medan Ezra lurar i skuggorna, kan "A" vara närmare än flickorna tror.
 
RAVENSWOOD
Under tiden drar Caleb till Ravenswood för att hjälpa flickorna och möter släkt själ Miranda (Nicole Gale Anderson) längs vägen.

Mysterierna fortsätter i serie premiären av "Ravenswood". Efter att välja att bo i Ravenswood för att hjälpa nya kompisen Miranda, börjar Caleb att tänka om sitt beslut, speciellt efter att han möter Mirandas kalla och ogästvänliga farbror Raymond (Steven Cabral). Caleb har också några obehagliga växelverkan med lokalinvånare Luke (Brett Dier), som kämpar för att ta itu med en ny familj tragedi och dess efterföljande skandal, som också har sopat upp sin tvillingsyster Olivia (Merritt Patterson).

Irriterade över vad de bevittnade natten av partyt, och belägrat av konstiga och övernaturliga händelser, börjar Caleb och Miranda undersöka denna bisarra stad. Deras första bundsförvant i Ravenswood är teen Remy (Britne Oldford), som har en skarp insikt till stadens säregna historia och har börjat ansluta några besvärliga prickar. Dessa fem tonåringar har ingen aning om hur anslutna deras liv är och de planer som Ravenswood har för dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback