Summering/sammanfattning av "the Mirror Has Three Faces"

-Ezra avslöjas inte vara Malcolms far. (Ehmm... oj?! Vad tycker ni om det? För mig var det en stor suprise.)
-Jessica avslöjade att CeCe gick till Radley, utklädd till Alison, och även sagt att hon hörde hemma där. Dr Palmer beskrev deras förhållande som "giftigt".
-CeCe har hatat lögnarna ända sen Alison fick henne utslängd ur högskolan, eftersom hon antog att lögnarna var inblandade i stunten. CeCe kan ha hatat Alison i slutet också. (är det kanske en antydan om att hon skadar Alison eller dödat henne?)
-Wren och Mona hade ett samtal om tillit och lojalitet, antyder att hon vet något om honom. (alltså att de kanske samarbetade när hon var A..)
-Wren pratade med en mystisk person om att "hålla upp sin sida av affären," på telefonen. (är det eller CeCe, A eller Red Coat ..)
- "A" placerade Ashleys höga klackar Fields huset - bredvid Pams bild.
-Någon har spelat "oväntad husgäst" hos DiLaurentis huset. (någon som A eller Red Coat?)
-Flickan, från ritningen, visas i en rödfärgad kappa- färgat av Wren. (betyder det att han vet vem Red Coat är?)
-Caleb berättar för Hanna att kabel räkningen är kopplad till en adress i Philly där CeCe kan vara. (men CeCe var inte där ..)
-Mrs. DiLaurentis berättar för Emily hur hon tänkte att hon såg Alison efter att hon dog. (sedan berättar Emily för henne att hon såg henne också, men det gör henne "galen")
-Veronica berättar för Hanna, Caleb, och Spencer att någon gjort ett anonymt samtal som hävdar att hon tvingade Mona att bekänna. (någon som A eller Red Coat?)
-Ezra ringer Aria. (Jag tänkte verkligen "svara, svara, svara, svaraaaa!!! Och när hon klickade på "decline" så blev jag lite smått förbannad. *Ezria fan*)
-Emily bor i Mrs D hus. (Jag skulle aldrig sova i min döda kompis hus, never. Skulle ni?)
-Spencer och Toby besöker Dr. Palmer. Och han sa något om Mrs D. Kan det vara hon "blonden" som han nämnde när Toby besökte honom själv för några avsnitt sen?
 
VAD TYCKTE NI PERSONLIGEN OM AVSNITTET? NÅGRA TANKAR/REFLEKTIONER? BLEV NI ÖVERRASKADE ÖVER NÅGOT SPECIELLT? KOMMENTERA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback