Intro på Ravenswood

För er som inte riktigt har full koll på vad Ravenswood är och hur det är kopplat till PLL, läs nedan för ett intro på serien! :)
 
Från Pretty Little Liars exekutiva producenter I. Marlene king, Oliver Goldstick, Joseph Dougherty och Leslie Morgenstein, kommer Ravenswood att handla om en stad, inte långt från Rosewood, PA (hemmabas för Pretty Little Liars), som har lidit under en dödlig förbannelse i generationer. Fem främlingar finner sig plötsligt anslutna med denna dödliga förbannelsen och måste gräva i stadens mystiska och fruktansvärda historia innan det är för sent för var och en av dem. Serien har premiär på ABC Family efter det årliga Pretty Little Liars speciella Halloween avsnitt i oktober 2013.

En annan sak som vissa av er kanske eller kanske inte vet. Caleb kommer att lämna för att dra till Ravenswood, vilket betyder att han lämnar PLL. Det sägs att han kommer att lämna i antingen avsnitt 14 eller 15 i den här säsongen.

Själv tycker jag att det är tråkigt att Caleb kommer lämna PLL, då han är en av mina favoritkaraktärer.... men jag är fortfarande spänd inför den nya spin-off serien. Vad tycker ni om Ravenswood? Är ni förväntansfulla? :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Det ska bli roligt med en spinn off serie av PLL, men vill inte att Caleb ska lämna serien :(

2013-08-02 | 16:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback