Funderingar på dagens avsnitt!

Vad tyckte ni om dagens avsnitt? Skriv en kommentar så postar och länkar vi alla i ett stort inlägg! Glöm inte att skriva med bloggadress.

 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Dagens avsnitt var verkligen bra. Jag gillade Emilys och Hannas dans men när Hanna började dansa lite freestyle så blev det bara fel. Jag tycker synd om Hanna. Hanna trodde ju faktiskt att Kate också skulle tävla om kronan men så var det -A som hade fått Hanna att tro det, kanske speciellt för att Hanna inte skulle delta och på så sätt så kan inte Hanna åka iväg till collage och stannar kvar i Rosewood.
Angående Mike så tror jag att han talar sanning. Det verkade som Mona hade en bra plan. Hon planerade sin egen död/mord så att Alison skulle hamna i fängelse. På så sätt så skulle Mona komma närmare -A och få reda på vem det är. Så Alison är oskyldig eftersom on befann sig någon annanstans när Mona mördades.
För Spoby så känns det som om de går skilda vägar. Tyvärr. Men det verkar som Toby vill skydda Spencer när han säger att Tanner kommer utnyttja deras relation. Allting kanske ordnar sig när hela mysteriet är löst.2015-02-18 | 16:24:01
Postat av: Agnes

Dagens avsnitt gillade jag verkligen. Vi fick äntligen reda på vad Mike har hållt på med. Undra hur Cyrus har med det och göra också... Och talar Mike sanning? Han verkade mena allvar i alla fall. Synd om Hanna också, och Kate asså, kan hon inte bara låta Hanna va lite. På Pretty little liars officiella instagram fick man också reda på en stor sak. Om 4 avsnitt, i mars nån gång var det, så får vi reda på vem A är!

2015-02-18 | 21:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback